Høring - Forslag til forskrift om skolekretsgrenser i Ørland kommune - høringsfrist 25.09.2022

Ørland kommune sender forslag til forskrift om skolekretsgrenser i Ørland kommune ut på høring i perioden 1. juli – 25. september 2022.

Frist for å gi høringsuttalelse er satt til 25. september 2022.

Høringsuttalelser merkes med «Høringsuttalelse til forskrift om skolekretsgrenser i Ørland kommune» og sendes postmottak@orland.kommune.no eller til Ørland kommune, Postboks 43, 7159 Bjugn.

Du kan også sende inn ditt høringsinnspill elektronisk via e-Dialog (krever innlogging med BankID eller lignende).

Eventuelle spørsmål kan rettes til administrasjonen ved kjetil.by.rise@orland.kommune.no eller på telefon 415 00 138.

Høringsbrev skolekretsgrenser (PDF, 656 kB)

Forslag til forskrift om skolekretsgrenser (PDF, 988 kB)