Høring av KS Standard abonnementsvilkår for vann og avløp i Ørland kommune – høringsfrist 01.08.2021

Kommunestyret har, i møte 17.06.2021 sak 21/053, godkjent KS Standard abonnementsvilkår for vann og avløp, 2. utgave av 2017, administrative og tekniske bestemmelser.

Legges ut på høring med påfølgende behandling i kommunestyret.

KS Tekniske bestemmelser legges i skranken Ørland rådhus for gjennomlesning, dette grunnet at dokumentet ikke kan publiseres elektronisk.

Administrative bestemmelser

Administrative og tekniske bestemmelser er publisert i to separate hefter. Norsk Vann har, sammen med KS, gitt økonomisk støtte til Kommuneforlaget, slik at de administrative bestemmelsene er fritt tilgjengelig i elektronisk utgave.

Innspill til standardene sendes til postmottak@orland.kommune.no innen 01.08.2021