Flyktningsituasjonen - Vi trenger flere boliger - kan du bidra?

Illustrasjonsbilde - Klikk for stort bildeØrland kommune har, eller er i ferd med, å bosette flyktninger fra Ukraina. Vi har nå passert 30 personer, og forventer flere i løpet av høsten. Totalt forbereder kommunen seg på å bosette 85 personer, hvorav de fleste er mennesker på flukt fra krigshandlingene i Ukraina.

Vi trenger nå å leie boliger, og du kan registrere deg for å gi kommunen beskjed om du kan bidra med bolig.

Bosetting av flyktninger vil skje både kortvarig og langsiktig. Vi trenger å få registrert muligheter for hvem der ute som kan tilby flyktninger bosetting. Send oss en mail til, ops@orland.kommune.no med så detaljert beskrivning av bostedet som mulig.

Vi presiserer at det ikke følger noen forpliktelser med å melde inn her, og du vil bli kontaktet av oss i forbindelse med det du melder inn.

Igjen, takk for at du bidrar!