Endret forskrift om folkevalgtes arbeidsvilkår og godtgjøring i Ørland kommune - høringsfrist 5. desember

Ørland kommune sender endringsforslag for Forskrift om folkevalgtes arbeidsvilkår og godtgjøring i Ørland kommune ut på høring i perioden 23.11 - 5.12.22

Forskriften endres i forhold til kommunestyrets vedtak av 17.11.22 i sak 22/153 der det ble vedtatt flere endringer i politisk organisering som berører forskriften, med virkning fra 1. januar 2023.

Kommunestyret tar sikte på å behandle forslag til endret forskrift om folkevalgtes arbeidsvilkår og godtgjøring i sitt møte 08.12.22.

Høringsuttalelser merkes med “Høringsuttalelse til forskrift om folkevalgtes arbeidsvilkår og godtgjøring i Ørland kommune” og sendes postmottak@orland.kommune.no eller til Ørland kommune, Alf Nebbs gt. 2, 7160 Bjugn.

Du kan også sende inn din høringsuttalelse elektronisk via e-dialog (krever innlogging med bankID eller lignende.

Eventuelle spørsmål kan rettes til administrasjonen ved britt.brevik@orland.kommune.no eller på telefon 92 85 66 48

Vedlegg:
Forslag til Forskrift om folkevalgtes arbeidsvilkår og godtgjøring - Ørland kommune - vedtatt 08.12.2022 (PDF, 455 kB)