Ekstremværet Gyda - møte i utvidet kriseledelse 14.01.2022

Utvidet kriseledelse gjennomførte statusmøte kl. 09.00. Det ble ikke rapportert om vesentlige hendelser knyttet til Gyda i Ørland kommune, fra Politiet, Fosen brann- og redningstjeneste eller kommunen siste døgn.

Torsdag kveld erklærte meteorologisk institutt ekstremværet Gyda for over. Utvidet kriseledelse benyttet også møtet til å se på erfaringer i forbindelse med håndteringen av ekstremværet. Ørland kommune ser ut til å ha kommet bra ut av denne hendelsen, og tar med seg erfaringer inn i utvikling av egen beredskap og planverk.

Ørland kommune ønsker å takke samarbeidspartnere og innbyggere for godt samarbeide under ekstremværet Gyda.