Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Drop-in-vaksinering torsdag 22. juli kl. 09.00 - 10.00 i Ørland Sparebank Arena

Klikk for stort bilde

I og med at vi fortsatt har ledige timer for vaksinering, tilbyr Ørland kommune drop-in-vaksinering torsdag 22. juli kl. 09.00 - 10.00 i Ørland Sparebank Arena.

Tilbudet gjelder for kommunens innbyggere og pendlere (arbeidstakere med bosted i annen kommune, men arbeidssted i Ørland) som skal ta sin første vaksine.

Vår høyeste prioritet er å få våre innbyggere vaksinert med første dose og sørge for at flest mulig får beskyttelse så fort som mulig.

Ørland kommune har kommet langt i vaksineringen, men har fortsatt ledige timer for vaksinering 22. juli.

Vi oppfordrer våre innbyggere som ønsker å registrere seg i vaksinekø gjøre det via denne lenken: Still deg i vaksinekø

Dette gjelder ikke innbyggere som allerede har fått første vaksine, da man ikke kan framskynde time for dose 2.