Bør akkurat du teste deg for mulig korona-smitte?

Ørland kommune har lav terskel for korona-testing. Her får du tips om en enkel framgangsmåte som forteller om du bør teste deg, samt om hvordan du enklest går fram for å bestille tid for å få tatt en korona-test.

Flere norske kommuner opplever for tiden økning i korona-smitte (Covid-19). Ørland kommune ønsker at alle skal følge føre var-prinsippet, og ta en test dersom man mistenker at man kan ha vært utsatt for smitte eller har symptomer på korona.

Vi oppfordrer flest mulig til å benytte rådene som følger:

Koronatest og testsvar

Om flest mulig følger den beskrevne framgangsmåten vil det frigi tid på legekontor og sentralbord for andre oppgaver som også skal løses.

Takk for at du hjelper oss ved å bruke digitale løsninger!

Hilsen Ørland kommune