Babysvømming i terapibadet

Klikk for stort bildeFra og med uke 24 har vi babysvømming igjen i terapibadet ved Ørland medisinske senter, fredager kl. 11.00 - 12.30.

Terapibadet ligger i kjelleren ved Ørland medisinske senter.
Det er 3 x 5 m og har en temperatur på ca. 34 grader.

Terapibadet er åpent for pasienter etter avtale med fysioterapeut og for babysvømming. Terapibadet kan for øyeblikket ikke bookes av privatpersoner.

Babysvømming:

fredager kl. 11.00 - 12.30.

OBS: Pga koronarestriksjoner kreves det påmelding i forkant. Påmelding til 90289116 fra og med mandag samme uke. Det er altså ikke mulig å melde seg på for flere timer om gangen. Maks 3 barn og 3 voksne per gang. Oppfordrer til å ikke melde seg på hver uke slik at flere slipper til. Oppfordrer også til å gi beskjed på 90289116 dersom dere ikke får til å komme slik at plassen kan gis til andre.

Bli med i facebook-gruppa Babysvømming Ørlandder legges det ut info når timen er full eller kommet inn avbestillinger.

Pris: 75,- per gang. Skriv dere inn med fullt navn, adresse og dato i permen som ligger i terapibadet. Faktura sendes ut i etterkant.

Smittevern: Sprit hendene når dere kommer inn. Hold 1 m avstand til hverandre. Desinfiser berøringsflater som gelender, benker, dørhåndtak.