Arbeidet på Jøssundbrua tar lengre tid enn forventet og den vil ikke bli åpnet før tidligst 24. oktober

Skadene på Jøssundbrua i Ørland kommune er større enn forventet. Dette betyr at brua kan åpnes tidligst 24. oktober.

Trøndelag fylkeskommune Arbeidet på Jøssundbrua fortsetter - Trøndelag fylkeskommune (trondelagfylke.no)

Stålet på bruen skal overflatebehandles og forsterkes. Det skal utføres betongreparasjoner og noe utbedring av rekkverk. Denne rehabiliteringen gjør at dagens brukslast 8 tonn akseltrykk og 32 tonn totalvekt vil bli opprettholdt videre. Brua fil være stengt for all trafikk. Omkjøring vil bli skiltet.

Kontaktperson:
Alf Magne Trana, alftr@trondelagfylke.no

For flere nyheter hva angår fylkesveg - se her