Det er i løpet av april sendt ut melding pr brev til alle listekandidater som er satt opp på partiliste til høstens kommunestyrevalg.

Hver og en av dere som har fått brev fra kommunen vedrørende dette har noen rettigheter og plikter.

Med under 250 dager igjen til sammenslåingen kommer flere og flere brikker på plass i prosessen med å etablere nye Ørland kommune.

Bjugn og Ørland kommuner gjennomførte torsdag 11. april felles opptak for alle barnehagene i Nye Ørland.

Trygghet, velferd og rettssikkerhet for alle innbyggere er vesentlige elementer i avtalen mellom politi og kommune.

Bli bedre kjent med ledergruppen i nye Ørland kommune.

Navn: Marit Knutshaug Ervik
Stilling: Assisterende rådmann / kommunalsjef næring, arbeid og kultur
Alder: 49
Bosted: Hovde på Brekstad

Bli bedre kjent med ledergruppen i nye Ørland kommune.

Navn: Arild Risvik
Stilling: Kommunalsjef organisasjon og utvikling
Alder: 48
Bosted: Opphaug

I dag leder de frivilligsentralene i to forskjellige kommuner. Nå ser begge fram til å jobbe for frivilligheten i samme kommune!

Nye Ørland kommune nøyer seg ikke med bare å ha en kommuneblomst. Kommunen skal også velge en fugl som kjennetegn.

I sitt siste møte før jul ble Fellesnemda presentert for et utvalg blomster og fugler som er aktuelle å velge blant.

Alle har vi en drøm eller et mål vi ønsker å nå. For Øystein Herkedal Hegvik handler det mest av alt om ikke å gi opp, men jobbe tålmodig får å nå målet.