Velgerne i kommunene Bjugn og Ørland har nå gitt sine stemmer i et historisk valg som avgjør sammensettingen av kommunestyret i nye Ørland kommune!

Søndag 8. september blir det yrende liv og aktiviteter på en rekke steder langs Bjugnfjorden. Ta turen med båt, kajakk, sykkel eller bil du også!

Tid og sted for stemmegivning på valgdagene 8. og 9. september - kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Søndag 25. august meldes det oppholdsvær, fin temperatur og lite vind på Ørlandet. Perfekt for en spennende sykkeltur i godt selskap!

Nye Ørland kommune søker etter sykepleiere og vernepleiere som ønsker å jobbe i en vekstkommune på Fosen.

I uke 35 vil alle husstander i Bjugn og Ørland motta en konvolutt som inneholder valgprogram fra alle partier som stiller liste til kommunestyrevalget i nye Ørland kommune.

Illustrasjonsfoto - valglogo

Det er ingen grunn til å fortvile om du ikke har mottatt valgkort i forbindelse med årets kommunestyre- og fylkestingsvalg.

Turtilbud for alle som vil bli bedre kjent i nye Ørland kommune!

Bli bedre kjent i nye Ørland kommune!
Søndag 11. august inviterer ornitolog Jørgen Søraker til en spennende samling ved Eidsvatnet i Bjugn.

Søndag 4. august er Bruholmen ved Brekstad stedet for turglade med interesse for naturen.