Onsdag 4. desember kan DU få svar på det du vil vite om nye Ørland kommune.

Torsdag 28. november inviteres foreldre med barn i barnehagene i nye Ørland kommune til et nyttig, inspirerende og morsomt foredrag.

I regjeringens forslag til Statsbudsjett for 2020 er det satt av om lag 310 millioner kroner til "Nasjonal tilskuddsordning for å inkludere barn og unge" (tidligere Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier).

Bufdir lyser nå ut midlene med forbehold om Stortingets endelige budsjettvedtak.

Målet er å motvirke og/eller dempe konsekvensene av fattigdom blant barn og ungdom

Bufdirs nettside for tilskuddsordningen.

Lenke til utlysningen

I perioden fram til 9. desember må all langtidsparkering skje på samme side av veien som terminalbygget.

Sysselsetting, næringsliv og innbyggertall er i vekst. Men svært høy kommunal gjeld krever tiltak, mener rådmannen.

Siw-Lindia Leirbakk Ledsaak

For mange av innbyggerne i Ørland/Bjugn er nok Siw-Lindia Leirbakk Ledsaak fortsatt et ukjent ansikt, mens andre allerede har hatt god nytte av hennes kunnskap og kompetanse.

Invitasjon til informasjonskveld om ungdomsmiljø og rus i Ørland og Bjugn

Fosen videregående vil i samarbeid med politiet og helsetjenesten i Ørland og Bjugn, invitere foresatte og andre som er opptatt av ungdommen til en informasjonskveld med tema ungdom og rus.

Agenda for kvelden

• Status i Bjugn og Ørland

• Faktainformasjon om rusmidler og hjelpetjenester

• Dialog

Vi håper at både foresatte, dere som jobber med ungdommen i frivillige lag og foreninger, besteforelder, ansatte i skolene, politikere og alle som bryr seg om vår felles ungdom har anledning til å møte.

Arrangementet holdes i Kultursalen, Bjugn kulturhus mandag 18.november kl.17.30-20.00

Langt flere kvinner enn menn i nye Ørland kommune har tatt seg tid til å delta i helseundersøkelsen HUNT!

Formannskapet har gjort det, nå håper de alle andre i nye Ørland kommune gjør det samme!

Da kan kurs i regi av Pårørendeskolen i nye Ørland kommune være noe for deg.