Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Startet høstferien med LAN-party!

Klikk for stort bildeEt 50-talls ungdommer startet høstferien med å samles til LAN-party i Bjugn.

Pur spilleglede dag og natt da Bjugn Ungdomsklubb arrangerte LAN-party i høstferiestarten.

Kultursalen i Bjugn Kulturhus var stedet for datainteresserte ungdommer helga 4. - 6. oktober. Fredag ettermiddag strømmet det på med unge, medbringende datautstyr, stoler, madrasser, soveposer og dyner. Alle klare for et par døgn med fokus på dataspill og sosialt samvær.

Klikk for stort bildeLun stemning under LAN-partyet i regi av Bjugn Ungdomsklubb.

Ørlendingene strømmet til
Bak arrangementet sto Bjugn Ungdomsklubb med leder Jannicke Olden i spissen.
- De aller fleste deltakerne kommer fra dagens Ørland, fortalte Olden ved starten av maratonhelga, litt undrende til hvor de unge fra Bjugn var i dette bildet. Uten at det spilte noen rolle, fra nyttår er de alle i samme kommune. På LAN-partyet noterte hun seg at det også var deltakere fra andre steder enn nye Ørland kommune, en hadde tatt turen fra Namsos for å være med på data-festen.

- Fint at det er i starten av ferien
Med tilgang til sovesal, plenty mat og drikke samt kiosk, var det en entusiastisk samling ungdommer som tok fatt på LAN-samlingen. Inne i selve spillesalen var natt som dag, og omvendt. Her var det ikke søvn som hadde førsteprioritet.
- Fint at dette LAN-partyet er i starten av høstferien, mente noen av deltakerne og siktet til at de kan bruke uka som kommer til å snu døgnet tilbake til normal rytme før de på nytt skal møte lys våken på skolen.

Vellykket for alle
Ved avslutningen av samlingen søndag 6. oktober var leder Jannicke Olden like smilende som ved starten, og kunne konstatere at LAN-partyet gikk etter oppskriften. 
- Kjempebra, sa noen av deltakerne, som litt smal i øynene var opptatt med å få med seg alt av utstyr heim.