Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Slik finner du valgresultat for nye Ørland kommune

Klikk for stort bildeVALGVAKE: Blackbox ved Ørland kultursenter er åpen for tverrpolitisk valgvake på selve valgkvelden. Blant de første på plass var Bjørn Ørsleie (t.v.) med Munkholm i glasset og det ikke helt ukjente ekteparet Eldrun og Arnfinn Astad!

Velgerne i kommunene Bjugn og Ørland har nå gitt sine stemmer i et historisk valg som avgjør sammensettingen av kommunestyret i nye Ørland kommune!

Ved Ørland kultursenter ønskes alle med interesse for årets valg velkommen til valgvake utover kvelden mandag 9. september.

Brekstad og Bjugn
Valgstyret for dette historiske valget har valgdagen holdt til ved rådhuset i Bjugn, men på selve valgkvelden samles representanter for partiene, samt mange med interesse for lokalpolitikk, på Brekstad. Blackbox på Ørland kultursenter er rigget med storskjerm, og da klokka passerte 20.00 var det en jevn strøm av nye ørlendinger på vei til arrangementet.

Men det som naturlig nok opptar de aller fleste er selve valgresultatet. 
Etter at klokka har passert 21.00 vil resultatene fra de sju valgkretsene Botngård, Brekstad, Fagerenget, Oksvoll, Opphaug, Sandnes og Storfosna bli gjort tilgjengelig i den rekkefølge de er klare.

Slik holder du deg oppdatert på valget i Ørland kommune!

Resultatene for den enkelte krets samt samlet for kommunen finner du her på nettsiden valgresultat.no.

Lokalavisa Fosna-Folket er også på plass for å dekke valget i nye Ørland kommune. Følg deres nyheter her!

NRK har også direktesending med oppdateringer fra kommunestyre- og fylkestingsvalget utover kvelden og natta.

MERK FØLGENDE INFO FRA VALGDIREKTORATET ANGÅENDE VALGOPPGJØRET!

"Valgdirektoratet vil minne alle kommuner om at det ikke er mulig å få ut mandat- og kandidatkåring fra EVA Admin før etter sent innkomne forhåndsstemmer er talt opp. I henhold til valgloven § 10-1 (1) skal alle forhåndsstemmer som mottas frem til dagen etter valgdagen kl. 17 godkjennes. Opptelling av disse stemmegivningene kan derfor startes først tirsdag 10. september klokken 17. Når denne opptellingen er ferdigstilt kan man foreta valgoppgjør og få de endelige resultatene. Vi oppfordrer alle valgansvarlige til å orientere sitt valgstyre om dette.» 

Lykke til med din valgvake!