Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Ørland kommunes infoside om koronavirus

Coronavirus information in other languages

Trenger du å bestille koronatest: Her finner du fremgangsmåten!

Arbeidsgivere med spørsmål knyttet til korona/Covid-19 kan sende e-post til: ops@orland.kommune.no.

Øver med F-35 døgnet rundt 23. - 27. november

Klikk for stort bildeFra mandag 23. november til og med fredag 27. november vil det bli avganger og landinger med F-35 til alle døgnets tider ved Ørland flystasjon.

Skvadronssjef ved 332 skvadronen oberstløytnant Tron Strand, opplyser at dette er en viktig øvelse.
- Vi skal teste systemet som gjennomfører og understøtter operasjoner med F-35 på 132 Luftving til det fulle og det er noe som må gjøres over et visst tidsrom, derfor vil det bli avganger og landinger døgnet rundt. Dette er nødvendig for å avdekke status på våpensystemet per i dag, slik at vi eventuelt kan gjennomføre tiltak frem mot full operativ evne i 2025, forteller skvadronssjefen.

Klikk her for lenke til ytterligere informasjon på forsvaret.no