Første vaksine satt

sykepleier setter vaksinesprøyte på beboer ved sykehjemmet - Klikk for stort bildeOddny Haugen får vaksinen av sykepleier Bethina Sund.jpg Stina Skavdal

Historisk dag! Oddny Haugen (95) ved Bjugn helsesenter fikk første koronavaksine i Ørland kommune.

Totalt ble 24 pasienter vaksinert torsdag 7. januar og ytterlige 24 pasienter ved Ørland Sykehjem fredag 8. januar. Neste uke blir resterende beboere ved sykehjemmene vaksinert.

Ørland kommune vil få ukentlige doser, men vet ikke eksakt antall. Når vi vet mer, så vil det komme mer informasjon.

Oversikt over hvor langt Ørland kommune er kommet i vaksineringen

Oppstart med vaksinering på vaksinasjonssenteret i Ørland Kultursenter på Brekstad fra 21.01.21 Alle som skal få tilbud om vaksine blir oppringt fra Vaksinasjonsenheten.

Vaksinasjonssted: Ørland kultursenter, møterom Yrjar. Det blir skilting til riktig dør.

Klikk for stort bilde
Kommuneoverlege Siw-Lindia L. Ledsaak gjør de siste forberedelser.jpg - Klikk for stort bilde