Faktura for kommunale avgifter

Ørland Kommune har nå sendt ut første faktura på kommunale avgifter.

Fakturaen er tilgjengelig i nettbanken som enten eFaktura eller AvtaleGiro for dere som har slike avtaler fra før.
I henhold til AvtaleGiro-avtale med banken, blir denne fakturaen automatisk betalt.
eFaktura må du selv godkjenne i nettbanken din, innen forfall.

Det blir fakturert 4 ganger i året for vann, avløp og fyringsanlegg (feiing).

Har du spørsmål knyttet til innholdet i fakturaen, må disse rettes direkte til Ørland Kommune.

Endring av e-postadresse utføres i nettbanken din, der du også finner informasjon om eFaktura og AvtaleGiro. Ved andre spørsmål kan du kontakte kundeservice i banken.

Fakturering av renovasjon og slam

Fosen Renovasjon fakturerte renovasjon og slam i 2020, og vil fortsatt gjøre dette i 2021.
Det vil altså komme en egen faktura fra Fosen Renovasjon. Fosen Renovasjon har fra 2021 endret til kvartalsvis fakturering og har forfall den. 20.02, 20.05, 20.08 og 20.11. Dette gjelder både for helårsboliger og fritidsboliger.
Dette er nytt av året da det tidligere ble fakturert 2 ganger i året for helårsboliger og 1 gang i året for fritidsboliger.

Er det noe du lurer på vedrørende beløp, så finner du prisbok 2021 for Ørland kommune her!