Legekontor og helsestasjon har den siste tiden mottatt flere henvendelser angående skabb. Informasjon om skabb blir derfor nå videreformidlet til barnehager og skoler.

På grunn av kommunesammenslåingen er byggesaksavdelingen i Ørland kommune midlertidig fordelt på flere bygninger.

I medhold av plan- og bygningslovens § 12-8 varsles igangsetting av arbeid med detaljreguleringsplan i Vallersund i Ørland kommune.

Frist for merknader 17.01.2020

Eventuelle merknader og uttalelser til varsel om oppstart av planarbeid kan innen 17.01.2020 sendes til: Kystplan AS, Torget 3, 7240 Hitra eller kystplan@kystplan.no.
Spørsmål til planarbeidet kan rettes til Kystplan AS v/Siri Vannebo, telefon 90648645 eller epost siri@kystplan.no.
Varslingen kan også ses på www.kystplan.no

Fra 1. januar 2020 ble Bjugn Kommune og Ørland kommune slått sammen til en. Navnet på den nye kommunen er Ørland kommune og har fått nytt organisasjonsnummer.

Grunnet kommunesammenslåingen blir fakturering av barnehage, SFO og husleie noe forsinket.

Vi regner med at utfaktureringen vil starte opp i månedsskiftet januar/februar.

Nå er det mulig for alle innbyggere å melde fra om eventuelle feil på gatelysene våre ved å følge linken under.

Ørland Lufthavn melder om at flyavgangene både til og fra Ørland Lufthavn i dag er innstilt. Morgenflyet torsdag 09.01 er også kansellert grunnet at flyet først må komme fra Gardermoen og følger vanlig rute derfra.

Sidevinden gjør at det dessverre er for farlig og flyene kan derfor hverken lande eller ta av.

Avgangen fra Ørland til Oslo klokken 14:45 er innstilt og flyvningen fra Oslo til Ørland klokken 16:40 er også kansellert.

Sivilforsvaret minner om at offentlig varslingsprøve vil bli gjennomført:

ONSDAG 8. JANUAR 2020

Signalet VIKTIG MELDING – LYTT PÅ RADIO sendes kl 1200.

Vi gjentar at det kun dreier seg om en teknisk prøve.

Fører til redusert framkommelighet i anleggsperioden.

Bjugn legekontor får vi ikke til å sende sms- svar i dag 03.01.2020. Det jobbes med problemet.

For alle henvendelser som det trengs svar på i dag, må dere ringe legekontoret på tlf 72 51 99 00.