Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Ørland Pendlerkontor - Framtidens arbeidsplass

Trøndelag fylkeskommune og Ørland kommune tilbyr et unikt nytt tilbud på Brekstad. 

 

Det nye tilbudet er et felles kontorlandskap som kan benyttes gratis av alle som ellers ville måtte reist til jobb i Trondheim. Tilbudet skal ikke erstatte behovet for ordinære kontorlokaler for bedrifter, men det skal tilrettelegge for at innbyggere i Ørlandsområdet vil ha et egnet sted å ha arbeidsdagen eller møter, i stedet for å måtte reise til jobb eller møtet.

Dette kan være starten på en helt ny måte å jobbe på. Ikke bare på Ørlandet, men nasjonalt. Det eneste de tidligere pendlerne trenger å ta med seg til kontoret er sin egen PC eller Mac samt mobiltelefonen.

  • Kontorbåser med skjermer (ta med egen PC)
  • Trådløst nettverk
  • Kopimaskin/Skanner
  • Tekjøkken og kantine
  • Kaffemaskin
  • Møterom med videokonferanse
  • Stillerom for samtaler

Åpent mandag - fredag 07.00 - 17.00

Adkomst via app: benytt QR-kode ved inngangsdøra.

Pendlerkontoret på Brekstad er et pilotprosjekt for personer som normalt pendler til Trondheim med hurtigbåt. For pendlerne og fylkeskommunalt ansatte er dette et gratistilbud i pilotprosjektperioden.

Kommunen har også åpnet for at andre kan benytte tilbudet. Disse benytter appen (QR-kode på døra) for å få adkomst og betaler en dagspris på kr. 99 via følgende nettside:

https://pendlerkontoret.hoopla.no/sales/dagsleie2021

Det er 8 tilgjengelige kontorbåser på "first come, first serve" basis. Når alle 8 er opptatt er det i tillegg 6-8 plasser ved langbordet.

 

Kontakt info:
Tore Sem
pendlerkontoret@orland.kommune.no  
Tlf. 952 27 013