Pressemelding fra Ørland kommune 19.12.2021

Plakat om hygiene - Vaner som forebygger smitte - papirlommetørkle, bruk albuekroken, vask hendene og hånddesinfeksjon - Klikk for stort bildeKriseledelsen har i kveld 19. desember hatt møte med bakgrunn i fredagens stenging av Kosmos barnehage og redusert tilbud ved Bekkfaret barnehage.

Ørland kommune vil i uke 51 gi et redusert tilbud ved Kosmos barnehage, og 2 avdelinger ved Bekkfaret barnehage vil være stengt i uke 51. Dette skyldes smittekarantene hos personalet i disse barnehagene. Foresatte er informert om situasjonen.

Ørland kommune har hatt en uendret smittesituasjon i løpet av helgen.

Kommunens koronatelefon 947 88 545 er åpen kl. 10-15 på hverdager og kl. 12-14 på helg. Koronatelefon kan benyttes ved koronarelaterte spørsmål. Innmelding av positiv hurtigtest gjøres også på dette telefonnummeret i åpningstiden. Man er pålagt å gå i selvisolasjon dersom man har positiv hurtigtest, mer informasjon om dette kan du finne på hjemmesiden HER .