Pressemelding fra Ørland kommune 11.01.22

Plakat om hygiene - Vaner som forebygger smitte - papirlommetørkle, bruk albuekroken, vask hendene og hånddesinfeksjon - Klikk for stort bildeØrland kommune kunne i kriseledelsen sitt møte i dag slå fast at det fortsatt er lav smitte. Det har kun vært noen få smittetilfeller de siste dagene.

Vi følger nasjonale råd og regler, og vurderer helseberedskapen ut fra situasjonen til enhver tid.

Kommunen ligger godt an med tilbud om 3. vaksinedose og ca 1000 personer vil få tilbud om vaksine denne uka.

Kommunens koronatelefon 947 88 545 er åpen kl. 10-15 på hverdager.

Koronatelefon kan benyttes ved koronarelaterte spørsmål. Man er pålagt å gå i selvisolasjon dersom man har positiv hurtigtest, mer informasjon om dette kan du finne på hjemmesiden.

For å få hurtigtest skal man bestille time digitalt via kommunens hjemmeside