Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Oppdatering fra kommuneoverlegen om vaksinering for uke 33

Personer står i kø utenfor Ørland sparebank arena for å få vaksine - Klikk for stort bilde Karin Størseth Vaksinasjonen går fortsatt veldig bra og denne uka ble det satt nesten 1100 doser vaksiner på den siste dagen i Ørland Sparebank Arena.  

Vi er nå i hovedsak nede på 4-5 uker mellom dose 1 og dose 2. Alle timer flyttes frem i tid, men på grunn av fortsatt bare 2 ukers varsel på antall doser er det enda mange som venter på å få sin time flyttet.

Den 18.08. ble det besluttet at man åpner for vaksinasjon av 16 og 17-åringer. Det gjelder altså fra alle som fyller 16 år i år. For de som ikke har fylt 16 år må begge foreldrene skrive under på et samtykkeskjema for vaksinasjon av ungdommen. Et slikt skjema finner du her: https://www.fhi.no/publ/skjema/samtykkeskjema---vaksinasjon-av-barn-12-15-ar-med-underliggende-sykdom/. Dette skjemaet er ikke oppdatert enda, men kan brukes likevel.

Hvordan denne vaksineringen vil foregå har vi begynt å planlegge men det er ikke helt klart enda. Sannsynligvis blir det en dag med vaksinering på Fosen videregående skole i løpet av 3 ukers tid. De som allerede nå tenker de ønsker vaksine skal bare registrere seg i vaksinekø, så vil det raskt bli tildelt timer.