Oppdatering fra kommuneoverlegen for uke 38

Drevne helsesykepleiere trekker opp vaksinen - Klikk for stort bildeDrevne helsesykepleiere trekker opp vaksinen Karin Størseth For inneværende uke vaksinerer vi i hovedsak med Pfizer på grunn av overskudd av denne vaksinedosen. Vi gjennomfører vaksinering på Kultursenteret på Brekstad som vanlig på torsdag og ønsker alle som vil ha dose 1 hjertelig velkomne til å komme for drop-in vaksine.

De som ikke har tatt vaksine til nå av aldersgruppene fylte 12 år og oppover kan også legge seg inn i vanlig vaksinekø, så vil timer til vaksinering bli fortløpende tildelt.