Oppdatering fra kommuneoverlegen for uke 37

Drevne helsesykepleiere trekker opp vaksinen - Klikk for stort bildeDrevne helsesykepleiere trekker opp vaksinen Karin Størseth Det har vært en økt koronasmitte også i Ørland kommune den siste tiden. Det er hele tiden noen som er i isolasjon og noen som er i karantene på grunn av nærkontakter til smittede.

Det vi har sett så langt er at vaksinerte personer som er smittet er mindre syke med lite symptomer mens uvaksinerte er mer syke.

Det er god oppslutning for koronavaksine men fortsatt er det mange som antakelig ikke har meldt sin interesse for vaksine som likevel kan tenke seg å ta den.

Vi har tilbud om drop- in vaksinering den nærmeste uken som vi håper det er mange som vil benytte seg av. Se eget notat om hvor og når denne vaksineringen er.