Ønsker du å stille deg i kø for koronavaksine?

Nå kan ALLE innbyggere over 16 år registrere seg i vaksinasjonskø.

Fra uke 33 ble det åpnet for at 16 og 17 åringer kan få vaksine. Alle som blir 16 år i løpet av 2021 kan få vaksine. De som enda ikke er fylt 16 år på vaksinasjonsdagen må ha samtykke fra begge foreldre eller foresatte. Dersom ene forelderen har eneansvar for barnet må dette bekreftes sammen med samtykke fra den med foreldreansvaret.
Samtykkeskjema for vaksinering av ungdom født i 2004 og 2005. (PDF, 574 kB)

Du kan også svare at du IKKE ønsker vaksine.

Hvem kan få vaksine?

Registrer deg her

Registrer degSara ønsker du skal registrere deg i vaksinekø

For å melde deg til vaksinasjonskø må du ha bankID eller bankID på mobil tilgjengelig.

Det er stor pågang for registrering. Dersom du har problemer med å logge deg inn i vaksinasjonskøen må du vente litt før du prøver igjen.

Du kan også melde inn på vegne av andre. De som ikke har bankID eller bankID på mobil kan få hjelp av pårørende til å registrere seg. Det er viktig at spørsmålene blir besvart for at hver enkelt skal få så riktig behandling som mulig og bli plassert i riktig prioriteringsgruppe for vaksineringen.

Vi oppfordrer pårørende eller andre til å hjelpe med å registrere på vegne av deg, og vi oppfordrer til dette da det fort kan bli mye kø på telefonen.

Er du usikker på om du burde ta vaksine eller ikke, tar du kontakt med din fastlege for å drøfte det. Du må da ha avklart dette i forkant før du stiller deg i vaksinekø.

Du vil få melding på telefon om når du får tildelt time for vaksinering. På grunn av begrenset med vaksiner og vaksineforsyning til kommunen kun en gang per uke er det viktig at du benytter timen du får tildelt.

Vi oppfordrer til at du ved vaksinasjon har på kortermet overdel.

Vaksinasjonssted:

Ørland kultursenter, møterom Yrjar.

Mer informasjon om vaksinering i Ørland kommune

Vaksinasjonskoordinator er Janne Stallvik.

Ved spørsmål angående koronavaksine ring vaksinasjonskontoret tlf. 911 42 648 - Du vil nå få 2 valg. Tast 1 for hjelp til registrering til vaksinasjonskø. Tast 2 hvis du har spørsmål angående vaksinering eller tildelte timer.

Telefonen er åpen tirsdag til torsdag 10.00 - 12.00
Mandag og fredag stengt.
Det er stor pågang på telefonen men vi skal hjelpe deg så fort vi kan.

Ønsker du å stille deg i kø for koronavaksine bruk knappen over for å registrere deg. Dersom du ikke har tilgang til internett eller ikke får til å sette deg opp for vaksinekø kan du ringe vaksinasjonskontoret.

Spørsmål angående egen helse må rettes til fastlege.