Drevne helsesykepleiere trekker opp vaksinen

For inneværende uke vaksinerer vi i hovedsak med Pfizer på grunn av overskudd av denne vaksinedosen. Vi gjennomfører vaksinering på Kultursenteret på Brekstad som vanlig på torsdag og ønsker alle som vil ha dose 1 hjertelig velkomne til å komme for drop-in vaksine.

De som ikke har tatt vaksine til nå av aldersgruppene fylte 12 år og oppover kan også legge seg inn i vanlig vaksinekø, så vil timer til vaksinering bli fortløpende tildelt.

Plakat om hygiene - Vaner som forebygger smitte - papirlommetørkle, bruk albuekroken, vask hendene og hånddesinfeksjon

En person i Ørland kommune er i dag bekreftet smittet med covid-19.

En ny person med koronasmitte

Drevne helsesykepleiere trekker opp vaksinen

For de over 18 år kan koronavaksine bestilles direkte via timeboken.

For de under 18 år må fortsatt vaksinekøsystemet brukes, eventuelt i tillegg ta kontakt direkte med vaksinekoordinator for å få time.

Ørland kommune har i dag fått melding om to nye personer med koronasmitte.

Drevne helsesykepleiere trekker opp vaksinen

For deg over 18 år: Dersom du ikke har fått time til koronavaksine kan du gå direkte inn her og bestille time: https://helseboka.app/b/s/586771

For ungdom 16-17 år: bes legge seg inn i vaksinekøsystemet fordi det er annet doseintervall for denne gruppen.

Barn 12-15 år: se eget informasjonsskriv (PDF, 431 kB)

Samtykkeskjema for foresatte vaksinering av barn og ungdom under 16 år (til utskrift)

Ørland kommune har fått ytterligere 3 smittetilfeller. Smittesporing ferdig.

Ørland kommune har i dag fått melding om to nye koronasmittede innbyggere.

Ørland kommune har fått melding om en ny koronasmittet. Smittesporing er avsluttet.