Ørland kommune fikk i går en tilreisende fra Polen som testet positivt på covid-19

Plakat om hygiene - Vaner som forebygger smitte - papirlommetørkle, bruk albuekroken, vask hendene og hånddesinfeksjon

Søndag 10. januar har nærkontakt til siste smittede i Ørland kommune testet positivt på Covid-19.

Kommuneoverlege Siw-Lindia L. Ledsaak i Ørland kommune opplyser at det ikke er flere nærkontakter og derfor ikke nødvendig med ytterligere smittesporing.

Ønskes ytterligere kommentarer kontakt ordfører Tom Myrvold tlf. 488 67 329.

sykepleier setter vaksinesprøyte på beboer ved sykehjemmet

Historisk dag! Oddny Haugen (95) ved Bjugn helsesenter fikk første koronavaksine i Ørland kommune.

Totalt ble 24 pasienter vaksinert torsdag 7. januar og ytterlige 24 pasienter ved Ørland Sykehjem fredag 8. januar. Neste uke blir resterende beboere ved sykehjemmene vaksinert.

Ørland kommune vil få ukentlige doser, men vet ikke eksakt antall.

Oversikt over hvor langt Ørland kommune er kommet i vaksineringen
Hvor langt er Ørland kommune kommet med vaksineringen?

Oppstart med vaksinering på vaksinasjonssenteret i Ørland Kultursenter på Brekstad fra 21.01.21 - alle som vaksineres får time til det, ikke drop-in-timer til vaksinering.

Vaksinasjonssted: Ørland kultursenter, møterom Yrjar. Det blir skilting til riktig dør.

Vaksinene kommer til å bli gitt etter prioriteringslisten som FHI har lagt frem. Denne listen kan komme til å bli justert etter hvert og aktuell liste finnes her!

Ørland kommune fikk i kveld torsdag 7. januar et nytt tilfelle av Covid-19.

Vedkommende har 2 nærkontakter som allerede sitter i karantene. Kommuneoverlege Siw-Lindia L. Ledsaak i Ørland kommune opplyser at arbeidet med smittesporing er avsluttet.