Sykepleier tar koronatest, stikker bomullspinne i nesen på pasient

Flere trønderkommuners innbyggere har sannsynligvis deltatt på messen.

Plakat om hygiene - Vaner som forebygger smitte - papirlommetørkle, bruk albuekroken, vask hendene og hånddesinfeksjon

Ørland kommune har i dag fått meldt 16 nye smittetilfeller.

For helgen 13.og 14.november var det totalt 8 nye tilfeller.

Ørland kommune fikk i går 10 nye smittetilfeller, 7 voksne og 3 barn.

Ørland kommune har i dag fått 12 nye smittetilfeller.

Ørland kommune har i dag fått 10 nye smittede, 7 voksne og 3 skolebarn. De fleste er nærkontakter og hustandsmedlemmer av tidligere smittede.

Ørland kommune har i dag fått 11 nye smittede, 5 voksne og 6 skolebarn. Alle er nærkontakter av tidligere smittede.

Ørland kommune har i dag fått 7 nye smittede, 4 voksne og 3 skolebarn. Alle er nærkontakter av tidligere smittede.

Ørland kommune har i dag fått 12 nye smittede. Det er nå 60 personer som er omfattet av det pågående smitteutbruddet.

Ørland kommune har i dag fått 14 nye smittede. Det er så langt 48 personer som har testet positivt på korona i det pågående smitteutbruddet.

Ørland kommune har nå 34 personer som har testet positivt på korona i det pågående smitteutbruddet.