Plakat om hygiene - Vaner som forebygger smitte - papirlommetørkle, bruk albuekroken, vask hendene og hånddesinfeksjon

Regjeringen besluttet i dag fredag å gjenåpne samfunnet fra og med lørdag 25. september klokka 16.

Norge går nå over til en normal hverdag med økt beredskap.

To personer i Ørland kommune er i dag bekreftet smittet med covid-19

Drevne helsesykepleiere trekker opp vaksinen

For inneværende uke vaksinerer vi i hovedsak med Pfizer på grunn av overskudd av denne vaksinedosen. Vi gjennomfører vaksinering på Kultursenteret på Brekstad som vanlig på torsdag og ønsker alle som vil ha dose 1 hjertelig velkomne til å komme for drop-in vaksine.

De som ikke har tatt vaksine til nå av aldersgruppene fylte 12 år og oppover kan også legge seg inn i vanlig vaksinekø, så vil timer til vaksinering bli fortløpende tildelt.

En person i Ørland kommune er i dag bekreftet smittet med covid-19.

Drevne helsesykepleiere trekker opp vaksinen

Det har vært en økt koronasmitte også i Ørland kommune den siste tiden. Det er hele tiden noen som er i isolasjon og noen som er i karantene på grunn av nærkontakter til smittede.

Drevne helsesykepleiere trekker opp vaksinen

Det blir drop-in for koronavaksine følgende dager og steder:

Lørdag 18.09.21: Librasenteret kl. 11.00 - 14.00

Mandag 20.09.21: Bjugn kulturhus kl. 18.30 - 19.30

Tirsdag 21.09.21: Kultursenteret Brekstad (Vaksinelokalet i Yrjar) kl. 18.45 - 19.30

En ny person med koronasmitte

Drevne helsesykepleiere trekker opp vaksinen

For de over 18 år kan koronavaksine bestilles direkte via timeboken.

For de under 18 år må fortsatt vaksinekøsystemet brukes, eventuelt i tillegg ta kontakt direkte med vaksinekoordinator for å få time.

Ørland kommune har i dag fått melding om to nye personer med koronasmitte.

Drevne helsesykepleiere trekker opp vaksinen

Det blir rigget for muligheten å ta koronavaksine i nærheten av stemmelokalene;

• Yrjar (Ørland Kultursenter)

Søndag 12.09.  kl. 14.00 - 16.00
    Mandag 13.09. kl. 13.00 - 18.00