Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Oppdatering fra kommuneoverlegen ang. vaksinering

Plakat med oppfordring om å registrere deg til vaksinetime i Ørland kommune - Klikk for stort bildeVi vaksinerer for tiden med kun mRNA-vaksiner som er av typen Pfizer og Moderna. De er likestilte vaksiner. Vi bruker de vaksinene vi har tilgang på.

For tiden kan folk selv velge hvilken vaksine de vil ta men det kan endres i løpet av oktober. For barn og unge under 18 år foretrekkes Pfizer og derfor kommer disse i første rekke for Pfizer sin vaksine.

 

Ordinær vaksinering og timebestilling for dose 1 og dose 2:

Følg denne lenken for å bestille time til vaksinering. Du må velge time til dose 1 og dose 2. Dersom du allerede har tatt en vaksinedose et annet sted må du huske å avbestille dose 2. Det kan du gjøre ved oppmøte på vaksinestedet.


Bestilling av vaksinedose 3:

Det er definerte risikogrupper som tilbys dose 3. De som er i risikogruppe som tilbys dose 3 (enten med spesifikke sykdommer eller bruker medisiner etter medisinlisten) kan bestille time til vaksinering direkte ved å følge denne lenken.

Vaksinekontoret har tlf.nr. 911 42 648 med åpningstid tirsdag - torsdag kl. 10.00 - 12.00.

 

 

 

.