Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Lisa Mari Estensen er tilsatt som kommunalsjef helse og familie i Ørland kommune

-Vi er svært fornøyde med å ha tilsatt Lisa Mari Estensen som kommunalsjef helse og familie, og vi gleder oss til oppstarten 1. juni 2023, sier kommunedirektør Marit Knutshaug Ervik. Vi har hatt en grundig prosess med bistand fra ekstern rådgiver og vi har hatt godt kvalifiserte kandidater med i prosessen.

Lisa Mari Estensen, 36 år, er i dag virksomhetsleder hjemmebasert omsorg i Senja kommune. Hun kjenner godt til innholdet og mangfoldet innenfor helse og familie, etter å ha vært leder for flere virksomhetsområder innenfor kommunal sektor siden 2015. Hun har også ledererfaring fra Forsvaret. Hun har en erfaringsbasert master i ledelse og bachelorgrad i sykepleie.

-Tillitsvalgte uttaler at prosessen, utlysning og at intervju har blitt utført i henhold til lov- og avtaleverk.

-Ørland kommune har en viktig rolle i en region med store muligheter for vekst og utvikling. Jeg har lyst til å være del av den utviklingen, og tror jeg har en del å bidra med. Jeg takker for tilliten og ser frem til å starte i stillingen, sier Lisa Mari Estensen.