Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Utstillingsåpning med Håkon Borgen

Illustrasjon - Klikk for stort bildeDen 7. oktober debuterer Håkon Borgen med sin første soloutstilling "EVIG SØNDAG" på Galleri Hans. Dette er et prosjekt han har utviklet de to siste årene mens han studerte fotografi på Norsk Fotofagskole, med fordypning i kunst.

Utstillingen består av et utvalg fotografiske verk fra avsluttende eksamen, med en kombinasjon av landskap og portrett, samt fire selvlagde fotobøker som presenterer prosjektet som det sto til sommeren 2022.

Nå jobber Håkon med å videreutvikle prosjektet i studiet prosjektutvikling ved Norsk Fotofagskole, der målet er å gi ut en trykt fotobok.

Utstillingen henger fra 7. oktober til 19. november.
 

Prosjektbeskrivelse:
"EVIG SØNDAG" er et prosjekt som tar for seg hjemplassen min, Ørland. Her har jeg utforsket det å se den plassen man kommer fra med det blikket man har med seg når man er et nytt sted. Det å kunne se objektene for det de er uten å ha en historie knyttet til subjektet.

I min utforskning av kommunen kom jeg over skilt som, adgang forbudt og ingen fotografering ved de militære områder. Man satt ofte igjen med følelsen av å være overvåket og at man gjør noe ulovlig. Her bygger de seg inne med gjerder, piggtråd og høye jordhauger. Vi gjør det samme selv, ved tomme gater bygger vi oss inne med store grønne tujahekker og hvite gjerder. Vi ønsker ikke at folk skal skulle se hva vi holder på med, dette er privat.

- Håkon Borgen


Sted: Galleri Hans

Gratis arrangement

  

 

Tidspunkt
Fredag 07.10.2022 18:00 - lørdag 19.11.2022 18:00
Sted
Ørland kultursenter