The Johnny Cash Show

The Johnny Cash Show

Johnny Cash er en av historiens viktigste musikkartister og var plateartist i 50 år. The Johnny Cash Show er en konsertforestilling om musikken, livet og kjærligheten til June Carter & Johnny Cash. Med sin Country, Rock’n roll, Blues, Gospel & Spirituls skrev han over 1000 sanger og utga over 100 albums og toppet hitlistene verden over.

KONSERTFORESTILLINGEN tar for seg ca. 30 av Johnny Cash & June Carters viktigste sanger . Fra tidlig 50 tallet opptil Johnnys siste innspillinger «American recording» frem til 2003.

Med et tidsriktig band «Smiley & the Ladies» og norges cooleste damer på bass, trommer og sang» Smiley på elektrisk og akustisk gitarer, Med «50’ talls» kostymer, profesjonell lydproduksjon, 300 bilder på storskjerm, presenteres forestillingen ekte og autentisk høyt musikalsk nivå. Hvert nummer presenteres små historier, facts og en billedserie relatert til låtene (300 bilder på storskjerm) Konserten varer i ca. 2 timer ++. Uten pause

DISSE ER MED : Geir Tosaunet Er født med gitaren på ryggen har har levd et helt liv på scenen som artisten Smiley. Etter 5000 spillejobber og 50 gitarer er Smiley klar i rollen som Johnny Cash i «The Johnny Cash show» ( Sang og gitarer )

Solveig Nyhus Vår eminente trommeslager og sanger, studerer på masterstudie i rytmisk musikk, på Universitet i Agder. Med lang fartstid som eventtrommeslager i musicals og konserter er Solveig klar for «the Johnny Cash show»

Basil (Ingunn Matilde B Hartviksen) Supertalentet og den yngste i bandet med sine 18 år, har allerede rukket å gjort mange konserter med sin bassgitar og sangstemme. Amandusfestivalen 2023, Kulturhjertes sommeravslutning, fakkelprisen og 60 år men The Beatles. Avgangselev 2024 på musikk Creative vgs. Lillehammer.

Dato
30. november 2024
Tid
19:00 - 21:00
Sted
Ørland kultursenter, Store sal

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
350
Til toppen