Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Ørland kommunes infoside om koronavirus  

Coronavirus information in other languages          

Trenger du å bestille koronatest: Her finner du fremgangsmåten!        

Arbeidsgivere med spørsmål knyttet til korona/Covid-19 kan sende e-post til: ops@orland.kommune.no.

Uthaug Songlag -«Pop, rock og noen ballader»

lørdag 21. november 2020, 18:00 - 20:00

Informasjon

Klikk for stort bildeUthaug Songlag presenterer en aldeles herlig og variert musikkmeny bestående av rock, pop og ballader. Med seg på laget har de et solid band bestående av : Henning Rø, Inge Lerstad, Sunniva Dalehavn og Kolbjørn Gjestad.


Det blir en magisk musikalsk aften,så det er bare sette av datoen med det samme : 21. november. Klokka 18, Store sal, Ørland Kultursenter. Velkommen!

 

Kjøp billett 

 

Vi har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet


For å sikre en trygg og god kulturopplevelse er det iverksatt flere tiltak. På en enkelt kulturforestilling vil det være maksimalt 200 personer i salen. Det skal være minimum 1 meters mellomrom mellom grupper. En husstand kan sitte sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter og 1-metersregelen gjelder. Hvis du er syk skal du holde deg hjemme.

Det selges unummererte plasser på forestillingene og dere vil bli anvist plass når dere kommer inn i salen for å sikre at avstandsbegrensningene overholdes.

Alle gjeldende smittevernhensyn er ivaretatt

Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Derfor må du som billettkjøper registrere navn, mobilnummer og e-post når du kjøper billett. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du selv ha oversikt over hvem du kjøpte billetter til.

Pris voksen: 270

Pris barn: 150

Nettside: https://www.orlandkultursenter.no/

Sted

Ørland kultursenter
 

Kontakt

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk