Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Hanne Kristin Rohde - «Finn din urkraft - et foredrag uten kåpe»

fredag 19. mars 2021, 19:00 - 21:00

Informasjon

Klikk for stort bilde

Hanne Kristin Rohde har jobbet 25 år i politiet som politiadvokat, politiinspektør og leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt. I dag er hun forfatter, mest kjent for bestselgende krimbøker. Rohde er en av Norges beste kvinnelige foredragsholdere, og tar for seg bedre ledelse og organisasjonskultur.

Hør Hanne Kristin Rohdes egen historie; om den unge jenta som ikke våget å ta ordet i forsamlinger – og hvordan den samme dama håndterer et fulltallig pressekorps på pressekonferanse en del år senere.


Billetter: 150,-/250,- (medl. / ikke-medl.)

Kjøp billett 


Arr. Nettverket fru Inger

  

Vi har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet


For å sikre en trygg og god kulturopplevelse er det iverksatt flere tiltak. På en enkelt kulturforestilling vil det være maksimalt 200 personer i salen. Det skal være minimum 1 meters mellomrom mellom grupper. En husstand kan sitte sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter og 1-metersregelen gjelder. Hvis du er syk skal du holde deg hjemme.

Det selges unummererte plasser på forestillingene og dere vil bli anvist plass når dere kommer inn i salen for å sikre at avstandsbegrensningene overholdes.

Alle gjeldende smittevernhensyn er ivaretatt

Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Derfor må du som billettkjøper registrere navn, mobilnummer og e-post når du kjøper billett. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du selv ha oversikt over hvem du kjøpte billetter til.

Nettside: https://www.orlandkultursenter.no/

Sted

Ørland kultursenter
 

Kontakt

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk