Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Rasmus Rohde

"Det som ikke kan telles"

Den kritikerroste låtskriveren og dramatikeren Rasmus Rohde kommer med ny voksen-plate i september! 

Rasmus er best kjent fra spellemann-grossist og barnemusikk-orkesteret  "Rasmus og Verdens Beste Band", men han har også skrevet musikal sammen med Åge Aleksandersen og gjort flere duetter med americana-artisten Ida Jenshus. 

På det nye albumet møter vi en sårere og mer alvorlig side av artisten. Det handler om å finne ut hvem man skal være. Om hva som betyr noe når det kommer til stykket. Om redselen for å bli far, og om hvordan det er å miste seg selv. Det handler om den umulige kjærligheten, til en venn eller til en kjæreste. Og om det å gi slipp på et barn som skal ut i verden, eller til en forelder som er gått bort.

Materialet ble til under pandemien, rett etter at Rasmus mistet faren sin. Og låtene ble nylig spilt inn Propeller studio med et stjernelag bestående av:

Kirsti Huke, Siri Gjære og Dina Misund (vokal) , Geir Sundstøl (gitar), Mats Eilertsen (bass), Erland Dahlen (trommer), Andreas Stensland Løwe (tangenter), Andreas Rokseth (bandoneon), Håvard Lund (bassklarinett), i tillegg til Trondheimsolistene på stryk.

Legendariske Mike Hartung har mikset, og Hasse Rosbach (Moddi, Team me m.fl.) har produsert.

Dato
20. september 2023
Tid
18:00 - 20:00
Sted
Ørland kultursenter Store Sal

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
300